Politica de retur

In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.

Cu toate acestea, Bioetika va ofera posibilitatea de a returna produsele in termen de 14 zile calendaristice, dupa o notificare in prealabil la adresa de email: [email protected] sau la numarul de telefon: 0770.907.001

Pentru a fi acceptate pentru retur produsele trebuie sa fie in ambalajul original si nefolosite.

Procedura de retur

Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur printr-o sesizare scrisa la adresa de email [email protected] sau verbala la numarul de telefon 0770.907.001

Produsele se returneaza prin curier la adresa Bioetika, Str. Emil Garleanu, nr.6 Bl V52C Sc.1, Ap.6, Sector 3, Cod Postal 031141, Bucuresti

In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o nota care specifica contul in care se vor returna banii.

Suma platita initial va fi rambursata integral (mai putin costurile de transport) in 14 zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur.

Cheltuielile de transport catre Bioetika vor fi achitate integral de catre client.

Bioetika va incerca intotdeauna sa rezolve orice sesizare pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In acest sens va punem la dispozitie o adresa de email spre care puteti directiona orice sesizare sau reclamatie la care va vom raspunde in maxim 10 zile calendaristice: [email protected].