Termeni si conditii

DREPTURI DE MARCA

Numele Bioetika si logo-ul Bioetika sunt marci inregistrate de catre SC Bioetika Resource SRL. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la SC Bioetika Resource SRL constituie infractiune si se sanctioneaza conform legilor in vigoare.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului bioetika.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date – este proprietatea bioetika.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul bioetika.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se sanctioneaza conform legilor in vigoare.
Pentru orice sesizare legata de drepturile de autor va rugam sa ne contactati la adresa: [email protected]

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Bioetika are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul bioetika.ro va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (nume, adresa, numar de telefon, email , IP) sa intre in baza de date a Bioetika si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Toti cei care au furnizat aceste date in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre Bioetika este informarea clientului privind situatia contului sau a comenzilor, transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de Bioetika, efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea Bioetika.

Bioetika va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, Bioetika va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii. Bioetika garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Terţii care au acces la datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra sunt: companiile de livrare, procesatorii de plati, serviciile de e-mail marketing.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la punctul de lucru Bioetika, Str. Emil Garleanu, nr.6 Bl V52C Sc.1, Ap.6, Sector 3, Cod Postal 031141, Bucuresti . Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dvs sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

POLITICA PRETURILOR

Bioetika Resource îsi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru sunt noi, în ambalajul original al producatorului si sunt însotite de factura fiscala în momentul livrarii. Disponibilitatea produselor prezentata pe site-ul nostru se actualizeaza în timp real, însa exista posibilitatea sa intervina erori ale softului sau modificari în ceea ce priveste disponibilitatea produselor la furnizor, de aceea ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile problematice. Vom încerca întotdeauna solutionarea acestor situatii în mod amiabil si benefic pentru clientii nostri.

Preturile sunt actualizate zilnic si includ TVA-ul aferent.

Disponibilitatea produselor este afisata in timp real. Disponibilitatea se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.

Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul produsului cumparat. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala , adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

Bioetika Resource nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul bioetika.ro si materialele aferente sunt folosite „asa cum sunt” si „atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. Bioetika Resource nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele Bioetika.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

Bioetika Resource garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Bioetika Resource, fara acordul scris al acesteia.

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Utilizatorii care vor folosi o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. Bioetika Resource are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Firma Bioetika Resource nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii Bioetika Resource SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii Bioetika Resource si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

SESIZARI SI RECLAMATII

Pentru orice sesizare sau reclamatie ne puteti contacta telefonic la numarul 0770.907.001 sau pe email la [email protected] Orice conflict aparut între SC Bioetika Resource SRL si clienti se încearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin întelegere între cele doua parti. SC Bioetika Resource SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.

GARANTIA DE CONFORMITATE

SC Bioetika Resource SRL are obligatia de a livra produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumparare, indiferent de forma în care se încheie, verbal sau scris.

Produsele comercializate pe site-ul www.bioetika.ro beneficiaza de garantie potrivit art. 4 – pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 si art. 5-18 din Legea nr. 449/2003, daca acestea nu constituie produse perisabile.

Toate produsele comercializate de catre Bioetika.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei în vigoare si politicilor comerciale. Produsele sunt noi si provin din surse autorizate de producator.

Bioetika.ro garanteaza calitatea produselor comercializate. Clientii care doresc returnarea unui produs vor avea tot suportul necesar.