Meladol – CBD + Melatonina +Vit. B6 pentru un somn mai sanatos

Meladol este un lichid lipozomal nou de la Cibdol care combina puterea CBD-ului cu hormonul natural melatonina. Meladol este administrat pe cale orala pentru a promova un ciclu somn/trezire mai bun pentru cei care se lupta sa adoarma si se simt energizati pe parcursul zile. Productia de melatonina la om se realizeaza in glanda pineala si depinde de ritmul circadian al organismului. Multi factori, inclusiv influentele de mediu, pot intrerupe un ciclu de somn sanatos si, prin urmare, va pot intrerupe viata de zi cu zi.

Doza de melatonina din Meladol ajuta la scurtarea fazei de latenta a somnului, astfel incat nu va trebuie sa va intoarceti in pat ore intregi. In plus, furnizarea lipozomala a CBD-ului incurajeaza un somn mai profund si mai linistit.

Lumina albastra de pe ecranele telefonului si computerului, precum si anxietatea, va pot ingreuna oprirea creierului pe timp de noapte si relaxarea deplina a corpului. Din fericire, formula Meladol-ului include CBD, care este cunoscut pentru potentialul sau puternic impotriva anxietatii. Melatonina, pe de alta parte, reduce excitarea nervoasa provocata de stres. Melatonina ajuta, de asemenea, corpul sa se calmeze dupa ce a privit ecranele dispozitivelor electronice.

Meladol valorifica ingredientele naturale pentru a oferi o usurare a somnului, spre deosebire de somnifere care vin impreuna cu efecte secundare ingrijoratoare si contraindicatii. Meladol-ul este pastrat intr-o sticla cu pipeta pentru a face dozarea usoara si exacta. Formula nu contine canabinoide psihoactive si o puteti lua cu dumneavoastra la drum.